'T schip

Welke voordelen komen met een jachthaven?

Geplaatst op

Een jachthaven is het thuis van je jacht. Je vindt er alles voor het onderhoud van je sloep. Natuurlijk zijn er nog veel meer voordelen verbonden met het hebben van een vaste plek in een jachthaven. We nemen in deze blog een aantal dingen met je door die echt de moeite waard zijn wat een jachthaven betreft. Wil je meer weten over de voordelen van zo’n haven? Lees dan even snel verder in deze tekst. 

Plek om te genieten 

Een jachthaven ligt natuurlijk aan het water en in vele gevallen is dit gecombineerd met een omgeving waarin het nodige natuurschoon te vinden is. Heel vaak is er een camping te vinden naast de jachthaven. Je kunt gemakkelijk met de fiets door de deur gebied fietsen en allerlei mooie dingen zien. In de zomer kun je er ook heerlijk zwemmen. Op je jacht zitten, zwemmen en een stuk varen, het hoort allemaal bij het genieten van een jacht in de zomer.

De jachthaven in de wintertijd 

Het is helaas niet altijd zomer en uiteindelijk komt de winter weer. Dit is niet echt een seizoen om met je jacht varen. Sterker nog, je wilt dat je jacht onderhoud krijgt zodat je er de volgende zomer weer veilig mee kunt varen. In een jachthaven is dikwijls een plek om je jacht in de winterstalling te zetten. Ook is het dan mogelijk dat experts jouw jacht onderhouden. Gewoon even de nodige checks laten doen en eventuele aanpassingen gelijk regelen. Zo doe je langer met je jacht. De plek waar experts aan je jacht werken noemen we ook wel een jachtwerf.

Vind je het leuk om meer dingen te lezen over schepen, dan raden we je aan om ook de andere blogs op onze site te lezen, want daarin vind je heel veel toffe tips en weetjes. Bovendien is het gewoon leuk natuurlijk om teksten te lezen die gaan over waar jij van houdt: schepen in het maritieme leven! Blijf ons volgen, we houden je graag op de hoogte. 

Gerelateerde berichten

Tips voor het creëren van een gezonde werkomgeving

We besteden het grotendeels van onze tijd aan werk. Door naar kantoor te gaan, onderweg te denken aan werk of juist in de avonden en in het weekend...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden