'T schip

Boot tips

Gasveer voor uw boot

Als u de luiken of deuren op uw boot automatisch wilt kunnen openen en sluiten raden we u de geruisloze brimotech gasveren aan. Deze roestvrijstale gasveren van hoge kwaliteit kunnen compleet naar uw wensen afgesteld worden.

Maritime transportbanden

Zoek je transmissies of transportsystemen voor op je schip? K&W Transmissies levert op maat gemaakte systemen van hoogwaardige kwaliteit.

Duiken in een wetsuit

Houdt je van duiken? Dan zijn wetsuits onmisbaar. Blijf lekker warm en zwem als een vis door het water. Vergeet niet een paar bijpassende flippers te kopen.

Alternatieve asbestemming

Na het verlies van een dierbare gaat u een lastige periode tegemoet. Ivonne Clemens Uitvaartverzorging helpt u graag met het vinden van een unieke alternatieve asbestemming voor uw nabestaande op het water.

Hoogwaardige kolomzwenkkraan

Werken met een hoogwaardige kolomzwenkkraan? Hijsenenzo.nl levert het materieel waarmee (waarop) je kunt bouwen.

Scheepsvlakken laten drukken

Zoek je bijzondere scheepsvlaggen? Of wil je er een laten maken naar eigen ontwerp? Vlagonline.nl is de expert die het graag voor je doet.

Verkeersrecht op het water

Ook te water gelden er duidelijke verkeersregels waaraan u zich dient te houden. Heeft u advies nodig over scheepsverkeerregels? Neem dan contact op met een advocaat van het Omnirecht advocatennetwerk.

Snel een jacht kopen of verkopen

Jachtmakelaar Yachting Company Muiderzand neemt alle zorgen omtrent het kopen en verkopen van boten uit handen. Ze bemiddelen bij de verkoop van je boot en verkopen zelf ook jachten via de website.

Bootje huren in Amsterdam

Een dag in onze hoofdstad is niet compleet zonder een rondvaart. Als je niet tussen de tientallen toeristen wilt zitten maar zelf wil varen kun je een bootje huren in Amsterdam bij Adam’s Boats. Hier huur je bootjes waar je maximaal met 9 personen op kunt zitten terwijl je zelf door de grachten vaart.

Belang van machines onderhouden

Met vetpompen weet je zeker dat je iets in huis hebt om je machines te onderhouden. Onderhoud is enorm van belang.

Scheepsbouw

Met CRM voor de scheepsbouw
weet je zeker dat je goeie software in huis haalt.

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden