'T schip

Voor welke ruimtes ie een beton ciré vloer geschikt

Geplaatst op

Een beton ciré vloer is voor uiteenlopende ruimtes geschikt en in het bijzonder voor zogenoemde natte ruimtes of sanitaire ruimtes. Het materiaal bestaat namelijk uit waterdichte betonstuc en daarom is het onder meer een populaire toepassing als vloer in de badkamer. Een beton ciré vloer is echter ook geschikt voor toepassing in andere ruimtes in huis. Bijvoorbeeld in de woonkamer net als in de slaapkamer of in de keuken. Ook voor winkels en kantoren is een beton ciré vloer geschikt.

Beton ciré vloer voor badkamers

De toepassing van een beton ciré vloer is veelvuldig terug te zien in badkamers. De keuze voor een beton ciré vloer in de badkamer wordt veelal gemaakt door de unieke stijlvolle uitstraling in combinatie met optimale hygiënische omstandigheden. Beton ciré is namelijk naadloos, waterdicht, slijtvast en heeft een bijzonder chique karakter. Badkamers zijn er mee om te toveren tot een persoonlijk wellnessparadijs.

Beton ciré in woonkamer, slaapkamer of keuken

Beton ciré vloeren zijn eveneens geschikt om in een woonkamer, slaapkamer of in een keuken te laten plaatsen. De betonstuc is wat dat betreft vrijwel voor alle soorten ruimtes geschikt en zo ook voor bijvoorbeeld het toilet.

Beton ciré vloer voor kantoren en winkels

De vloer in een kantoor of winkel speelt een belangrijke rol in de complete uitstraling van bedrijven. Wat dat betreft is het zo dat de look van een beton ciré vloer perfect past bij kantoren en winkels waarin waarde wordt gehecht aan een stijlvolle uitstraling. Uiteraard is er ook in dit geval sprake van een combinatie met praktisch gemak van deze vloer die onderhoudsarm en slijtvast is. Overigens is het wel belangrijk dat er geen sprake moet zijn van belasting met chemicaliën of zware belasting door gewicht. In dat geval zijn er namelijk andere vloeroplossingen die beter geschikt zijn.

Gerelateerde berichten

Tips voor het creëren van een gezonde werkomgeving

We besteden het grotendeels van onze tijd aan werk. Door naar kantoor te gaan, onderweg te denken aan werk of juist in de avonden en in het weekend...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden