Onze sloepen

PV Sportboten

De PV-sportboot is een moderne, zeer milieuvriendelijke zonneboot. Deze two-seater, cabriolet, sportboot vaart voor 100% op zonne-energie, fluisterstil, snel en zonder hinderlijke golfslag. Varen met deze boot is een sensatie en dus de ideale boot voor een middagje varen.

Dit prototype is voortgekomen uit winnende deelnemers aan de wereldberoemde Frisian Solar Challenge. Na de race in 2010 ontstond het idee om een commerciƫle versie van de succesvolle zonneboten te ontwikkelen. De echte raceboten zijn superlicht en vertonen een nogal nerveus vaargedrag. Dit prototype is de commerciƫle versie ervan; iets aangepast en daardoor geschikt voor gebruik door particulieren. Varen met dit prototype is milieuvriendelijk varen op zijn allerbest. De PV (photovoltaic)-sportboot is de boot van de toekomst!

Meridiaan 470 classic

Ruime outboard sloep, geschikt voor 8 personen, met hoog vrijboord, ideaal voor de kleine opvarenden.

Technische gegevens:

Lengte : 4.70 mt.
Breedte : 1.80 mt.
Diepgang : 0.25 mt.
Gewicht : 250 kg.
Max.vermogen: 40 pk

Standaard uitrusting:

 

Kent 28 Launch

De KENT 28 LAUNCH versie, biedt dezelfde uitstekende vaareigenschappen als de succesvolle Kent 28 Cruiser motorkruiser. De KENT 28 LAUNCH is leverbaar als halfopen en als hardtop uitvoering.

Door de royale, zelflozende open kuip met watervaste stuurstand en stuurstoelen biedt de Launch u de ideale mogelijkheid om heerlijk in de open lucht te toeren.

In de kajuit met een stahoogte van 1.90 meter, vindt u een zit/slaapgelegenheid, een royale toiletcabine v.v. wastafel met douche-optie, compleet ingerichte kombuis en voldoende bergruimte. Voor extra slaapplaatsen, bestaat de mogelijkheid om onder de kuipvloer nog een tweepersoonsbed te plaatsen.

Met de 125 pk high speed versie bereikt u een topsnelheid van ca. 30 km/uur !

KENT 28 Launch specificaties:

Lengte: 8.45 meter
Breedte: 3.23 meter
Diepgang: 0.90 meter
Doorvaarthoogte: ca. 1.90 meter
Max. vermogen: 42 pk