'T schip

Personeelsfeest organiseren

Geplaatst op

Ben je als feestcommissie gevraagd om een onvergetelijk personeelsfeest te organiseren? Denk dan eens aan een mobiele cocktailbar. De cocktailbar van Rising Moon staat garant voor een avond vol heerlijke drankjes, plezier én een personeelsfeest waar nog een tijd over na gepraat wordt.

De cocktails

Een personeelsfeest is altijd gezellig. Je leert je collega’s van de andere kant kennen en eens in de zoveel tijd een borrel verbetert de sfeer op de werkvloer. Kies je voor de cocktails van de mobiele cocktail bar van Rising Moon? Dan kies je voor kwaliteit. Rising Moon maakt gebruik van de beste materialen, ingrediënten en barmannen/vrouwen, waardoor je zeker weet dat wat je krijgt lekker is. Gewoon goede cocktails en vrolijk personeel.

Hoe werkt het?

Wil je een mobiele cocktailbar op je personeelsfeest? Dan maakt Rising Moon een passende offerte voor je. Waar je bedrijf zich ook bevindt in Nederland, wij komen overal naartoe. Uiteraard verzorgen zij alles. Glaswerk, sterke drank, frisdrank, vers fruit en natuurlijk de bar. Binnen no time toveren ze een ‘saaie’ vergaderruimte of kantine om tot een ruimte waar een goed personeelsfeest gegeven kan worden. Naderhand ruimen ze ook alles weer op. Je hebt dus nergens omkijken naar!

Indien gewenst kan Rising Moon ook meer verzorgen. Wil je bijvoorbeeld ook wijn en bier schenken en wat lekkere hapjes kunnen serveren? Ook dit kan geregeld worden. Geef het gewoon even aan bij de aanvraag.

Van te voren wordt besproken hoelang de mobiele cocktailbar op het feest zal staan. Is het gezellig en willen jullie langer doorgaan? Geen probleem! Rising Moon neemt altijd genoeg ingrediënten mee, zodat er ook langer doorgegaan kan worden met cocktails maken. Benieuwd wat ze voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ze op.

Gerelateerde berichten

Tips voor het creëren van een gezonde werkomgeving

We besteden het grotendeels van onze tijd aan werk. Door naar kantoor te gaan, onderweg te denken aan werk of juist in de avonden en in het weekend...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden