'T schip

Gezonken schip laten vervoeren en slopen

Geplaatst op

Bent u eigenaar van een schip dat onlangs gezonken is? Of gaat het om een plezierboot die helaas onder water is geraakt? Het is zaak om snel te handelen en uw schip af te laten voeren naar een sloperij. Als u het schip in het water laat liggen kan dit zorgen voor ongelukken en het kan u ook een miljoenenboete opleveren omdat er olie in het water kan raken vanuit de boot. Kies er daarom voor om een professionele bergingsdienst in te schakelen om uw gezonken schip af te laten voeren en te laten slopen.

Berging- en ophaaldienst

Er zijn maar weinig bedrijven die u kunt bellen als een boot gezonken is. Werd een bedrijf nodig dat snel ter plaatse is om de gezonken boot eventueel te hozen en uit het water te lichten. Het bergen van een boot is specialistisch werk en kunnen niet veel bedrijven verzorgen. Volg de link in dit artikel als u direct terecht wil komen bij een gespecialiseerde bootsloperij met bergingsdienst.

Boot duurzaam laten slopen

Als de conditie van de boot zodanig is dat deze niet meer gebruikt kan worden is het verstandig om deze direct af te voeren naar de boodschap. In dat geval wordt u vaak gratis geholpen of krijgt u zelfs nog geld voor de oude boot indien de onderdelen voldoende waard zijn. U kunt ook van tevoren een offerte aanvragen om uw gezonken boot af te laten voeren en daarbij kunt u direct aangeven om wat voor boot het gaat en om wat voor afmetingen zodat de boodschap u een vrijblijvende offerte kan sturen.

Bergingsdienst inschakelen, ook met spoed

Wanneer de boot gezonken is of er een lekkage is waardoor er water in de boot komt is het verstandig om direct contact op te nemen met het bergingsbedrijf. Het schip laten slopen is niet noodzakelijk, soms is hozen en lichten voldoende. maar het is wel handig om direct te handelen. Op deze manier voorkomt u erger en zorgt u ervoor dat uw oude boot in ieder geval niet helemaal zinkt en wellicht nog geld op kan brengen bij de sloperij.

Gerelateerde berichten

Tips voor het creëren van een gezonde werkomgeving

We besteden het grotendeels van onze tijd aan werk. Door naar kantoor te gaan, onderweg te denken aan werk of juist in de avonden en in het weekend...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden