'T schip

Gezonken boot laten lichten en hozen

Geplaatst op

Wil jij zo snel mogelijk je boot laten hozen en lichten? Dan moet je bij Gezonken-boot.nl zijn. Dit bedrijf heeft alle nodige machines en technologie in huis om je boot snel en effectief te ruimen. Zij snappen dat dit soms met spoed moet gebeuren en zijn daardoor altijd snel beschikbaar. De experts van dit bedrijf kunnen boten hozen en lichten in situaties die er onmogelijk uitzien. Ze hebben enorm veel ervaring en weten precies hoe ze je het beste kunnen helpen.

Laat je boot geen onnodige kostenpost worden

Een boot kan enorm veel plezier geven, maar ook oneindige kopzorgen veroorzaken. Doordat een boot altijd in het water ligt is er constant contact met vocht, wind en regen. Zelfs als je hem enorm goed onderhoudt kan er nog steeds iets mis gaan. Een gezonken boot moet binnen korte tijd worden afgevoerd, anders kun je problemen krijgen met Rijkswaterstaat. Dat resulteert vaak in hoge boetes. Daarom is het verstandig om zo snel mogelijk een expert van bootsloperij in te schakelen.

Nog bruikbare delen kunnen worden gerecycled

Veel onderdelen van een boot lijden waterschade als deze zinkt. Daardoor moeten grote delen van je boot waarschijnlijk weggegooid worden. Vaak kunnen bepaalde onderdelen echter toch nog gerecycled of hergebruikt worden. Het geld dat je gezonken boot oplevert wordt natuurlijk verrekend met de kosten van het lichten, hozen en slepen van je boot. Daardoor kan het uiteindelijke bedrag dat je moet betalen nog flink meevallen.

Neem contact op om een beeld te krijgen van de kosten

Je kunt altijd contact opnemen met Gezonken-boot.nl om de details te bespreken. Soms wordt er besloten om direct tot actie over te gaan. In andere situaties komt er eerst een specialist langs om de situatie te analyseren zodat er meer duidelijkheid kan worden geschapen over het kostenplaatje. Je bent hoe dan ook goedkoper uit als je je gezonken boot laat ruimen voor er allerlei boetes overheen komen.

Gerelateerde berichten

Tips voor het creëren van een gezonde werkomgeving

We besteden het grotendeels van onze tijd aan werk. Door naar kantoor te gaan, onderweg te denken aan werk of juist in de avonden en in het weekend...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden