'T schip

Boottransport in Nederland en Europa

Geplaatst op

Het is weer zover! De boot mag uit de stalling. Maar hoe krijgt u de boot vanuit de stalling in de haven? Boottransport kan nogal ingewikkeld lijken, maar dat hoeft het absoluut niet te zijn. Marthijs Services zorgt voor boottransport in heel Nederland en Europa. Dat betekent dat waar het boottransport ook naartoe moet, u bij dit bedrijf aan het goede adres bent! Zij staan garant voor betrouwbaar en zorgvuldig boottransport binnen en buiten Nederland.

Materiaal voor boottransport

Boottransport hoeft niet lastig te zijn, mits u beschikt over de juiste papieren, kennis en het juiste materiaal. Marthijs Services is een eenmansbedrijf met jarenlange ervaring als internationaal chauffeur en brengt uw boot naar iedere haven in Nederland en Europa. Dankzij de ervaring wordt er een goede inschatting gemaakt van de reis, reistijd en u wordt u geadviseerd over de routes. Uiteraard beschikt de chauffeur over de juiste papieren. Daarnaast zijn er ook verschillende materialen aanwezig, waardoor boottransport binnen en buiten Nederland mogelijk wordt gemaakt. Zo zijn er twee trailers aanwezig en een pick-up met veel trekkracht. Dit zorgt ervoor dat als u wel een trailer heeft maar geen auto waar deze achter kan, Marthijs Services hiervoor zorgt. Ook als uw boot van of naar de haven gebracht moet worden en u geen trailer heeft, wordt dit mogelijk gemaakt. De ene trailer draagt boten tot 1200kg en van maximaal 7 meter lang, de andere trailer met tandem-as draagt boten tot 2700 kg en van maximaal 10 meter lang. Op die manier is Marthijs Services uw betrouwbare partner voor boottransport.

Direct contact met Marthijs Services

Niet alleen boottransport

Marthijs Services is een allround chauffeursbedrijf. U kunt hier dus niet alleen voor boottransport terecht, maar ook voor bijvoorbeeld het vervoer van auto’s, vracht of caravans zit u hier goed. Of uw caravan nu van een camping in Europa naar Nederland gebracht moet worden, de inboedel verhuist moet worden naar een land in Europa of dat u uw auto verplaatst moet hebben van Limburg naar Groningen; voor alles wat met vervoer te maken heeft zit u goed bij Marthijs Services. Steeds meer mensen kiezen ervoor om het vervoer van de caravan uit te besteden. Niet zo gek, want de caravans worden steeds zwaarder en de wegen richting de vakantiebestemming steeds drukker. Als u ervoor kiest om dit uit te besteden, kunt u onbezorgd op vakantie met het vliegtuig en zorgt Marthijs Services ervoor dat uw caravan op de afgesproken tijd op de juiste bestemming staat. Zo simpel kan het zijn.

Boottransport door heel Nederland en in Europa

Gerelateerde berichten

Tips voor het creëren van een gezonde werkomgeving

We besteden het grotendeels van onze tijd aan werk. Door naar kantoor te gaan, onderweg te denken aan werk of juist in de avonden en in het weekend...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden