'T schip

Cocktailworkshop Amsterdam

Geplaatst op

Op zoek naar een cocktailworkshop in Amsterdam? Denk dan eens aan de workshops van Rising Moon. Niet een duffe, klassikale workshop; maar een feestje! Een workshop die bijna altijd uitmondt in een borrel. Wat hoe weet je nou of je lekkere cocktails maakt als je ze niet proeft?

Hoe werkt het?

De cocktailworkshop van Rising Moon ziet er iets anders uit dan de reguliere workshops. Dit is de meest relaxte cocktailworkshop in Amsterdam. Door de ruimte heen staan verschillende shakers bij een tafel met hun ingrediënten. Een van de shakers klimt op tafel, heet iedereen welkom en dan begint het feestje. De shakers doen het voor, jij doet het na. Zelfs de meest fervente bierdrinkers gaan na een tijdje overstag om toch die ene cocktail proberen te maken.

Materiaal

Kies je voor de cocktailworkshop van Rising Moon? Dan heb je nergens omkijken naar. Zij regelen alles voor je. Glaswerk, verse ingrediënten, recepten, garnering, frisdrank en natuurlijk alcohol. Voordat de workshop begint komen ze naar de afgesproken locatie en bouwen binnen no time een saaie vergader- of kantoorruimte om tot een ware bar. Ook naderhand ruimen ze alles op. Jij hoeft je nergens druk om te maken, behalve dan of de cocktails goed lukken bij iedereen.

Redenen voor een cocktailworkshop

Een cocktailworkshop is hét perfecte personeelsfeest, maar is ook zeer geschikt voor een grote groep vrienden tijdens een vrijgezellenfeest of als uitje met familie. Wat de reden ook is en waar de cocktailworkshop zich ook moet afspelen: de mobiele cocktailbar van Rising Moon komt naar je toe. Benieuwd wat ze voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ze op.

Gerelateerde berichten

Tips voor het creëren van een gezonde werkomgeving

We besteden het grotendeels van onze tijd aan werk. Door naar kantoor te gaan, onderweg te denken aan werk of juist in de avonden en in het weekend...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden