Ons schip

Klipperaak Casimir

 

De Casimir is een klipperaak uit 1917. Als zeilend vrachtschip voer het over de Nederlandse rivieren en kanalen. In 1929 werd het schip van een motor voorzien. Hierdoor deed het schip nog jaren als vrachtschip. Door modernisering werd het schip uit de vaart gehaald en kwam in particuliere handen terecht. Uiteindelijk is het schip dienst gaan doen als restaurant en charterschip.

Een dag of avondtocht met de Casimir een onvergetelijke gebeurtenis. De Casimir biedt de mogelijkheid om met een groep tot 30 personen een dag op het water door te brengen. Zowel zeilers als niet zeilers zullen zich op het schip thuis voelen. Men kan actief deelnemen of rustig zowel beneden als bovendeks genieten.

De Casimir is voorzien van een nieuw interieur en werd aangepast aan de hedendaagse eisen. Hiermee heeft het idee van een zeilend restaurant gestalte gekregen. De Casimir is uitermate geschikt voor zeiltochten, zeker door de een luxe accommodatie binnenin. Naast de restaurantvoorziening heeft het schip tal van andere mogelijkheden.

Als restaurant biedt de Casimir vele culinaire mogelijkheden. Een verzorgde lunch of diner tijdens het varen is geen probleem, maar ook afgemeerd aan de wal zijn er er vele mogelijkheden. Van een eenvoudige lunch tot een 7 gangen diner, de mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

De indeling van de tocht wordt op uw wensen afgestemd. Eventueel uit te breiden met diverse arrangementen.

Bijvoorbeeld: